1
|
Tuangkan santan ke dalam mangkuk.
|
2
|
Celup sekeping roti canai dan balik-balikkan supaya santan rata.
|
3
|
Masak roti canai di dalam kuali yang dilengser minyak sehingga garing.
|
4
|
Terbalikkan dan masak lagi.
|
5
|
Apabila keperangan, angkat.
|
1
|
Campurkan serbuk roti dan kelapa parut.
|
2
|
Celup roti dengan telur.
|
3
|
Salut roti dengan campuran kelapa.
|
4
|
Goreng di dalam minyak panas sehingga garing.
|
5
|
Untuk sos, belah 2 avocado dan buangkan bijinya.
|
6
|
Korek isi avocado dengan sudu. Masukkan ke dalam pengisar.
|
7
|
Masukkan semua bahan sos. Kisar sehingga sebati.
|
8
|
Hidangkan roti dengan sos avocado sebagai pencicah.
|
Mak vs Sofia