1
|
Panaskan minyak.
|
2
|
Goreng bawang besar sehingga layu.
|
3
|
Masukkan cili benggala hijau.
|
4
|
Masukkan cili benggala merah. Kacau sebati. Angkat.
|
5
|
Pecahkan telur ke dalam mangkuk.
|
6
|
Masukkan
Santan M&S.
|
7
|
Masukkan ubi kentang.
|
8
|
Masukkan ½ parutan keju.
|
9
|
Masukkan bawang dan cili benggala goreng.
|
10
|
Tambah garam dan serbuk lada hitam.Pukul sebati.
|
11
|
Panaskan minyak di dalam kuali leper.
|
12
|
Tuangkan ½ campuran telur.
|
13
|
Sudukan Rendang Dendeng di atasnya.
|
14
|
Tuangkan baki campuran telur.
|
15
|
Masak sehingga bahagian bawah keperangan.
|
16
|
Taburkan baki keju.
|
17
|
Gril sehingga keemasan.
|
Mak vs Sofia